Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Απρόσμενες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τι γίνεται με Γκαρσία - Δύο κορυφαία ονόματα στο «μάτι»!

Απρόσμενες εξελίξεις στο Λιμάνι - Τι γίνεται με Γκαρσία - Δύο κορυφαία ονόματα στο «μάτι»!«Σκασμένοι» ήταν στον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό, μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ήταν ένα «στραπάτσο» αναπάντεχο για την ομάδα του Πειραιά, που όπως έλεγαν στο Λιμάνι θα... ξεπλυθεί μόνο με μια πρόκριση επί της Ένωσης στο Κύπελλο σε λίγα 24ωρα.
Άλλωστε, ο Ολυμπιακός πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες του έδωσαν όρκο τιμής να ματώσουν για να φύγουν με την πρόκριση από την έδρα του Δικεφάλου, γνωρίζοντας ότι η οργή της διοίκησης και του κόσμου θα πέσει αυτή τη φορά πάνω τους αν δεν τα καταφέρουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τους παίκτες και τον προπονητή στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο όλοι στον Πειραιά ξέρουν ότι το αφεντικό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν δίνει «συγχωροχάρτια» για πολύ καιρό. Έτσι, αν η ομάδα αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων και την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιον θα... πάρει η μπάλα.  
Το γεγονός παραμένει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν πεισμώσει να δώσουν τις απαντήσεις τους στο Κύπελλο και θα πάνε για να ματώσουν, ώστε να μη φύγουν ξανά με σκυμμένο το κεφάλι σε τέταρτο ματς φέτος με την Ενωση.
Το δίχως άλλο, πάντως, οι Πειραιώτες είναι σαφές πως περιμένουν από εδώ και πέρα πολύ περισσότερα από τα «βαριά χαρτιά» τους, που δεν είναι άλλα από τον Κέβιν Μιραλάς και τον Οτζίτζα Οφόε.
Από τους δύο αυτούς παίκτες, όπως και από τον Οσκαρ Γκαρθία ασφαλώς, υπήρχαν τα μεγαλύτερα παράπονα μετά το κυριακάτικο ντέρμπι. Οι δύο έμπειροι και ακριβοπληρωμένοι ερυθρόλευκοι παίκτες έμοιαζαν να βρίσκονται σε... άλλο γήπεδο στο πιο καθοριστικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό είχαν δικαιολογημένα παράπονα μαζί τους.
Όπως μάλιστα σημείωναν κάποιοι, ειδικά ο Μιραλάς θα πρέπει να ξεκινήσει σύντομα να κάνει τη διαφορά για τους Πειραιώτες, αν θέλει να ενεργοποιηθεί η οψιόν απόκτησής του από την Εβερτον το καλοκαίρι και να μη γυρίσει στο μουντό Λίβερπουλ...
Αλλά και για τον Οφόε υπάρχουν έντονες μουρμούρες, πλέον, στο Λιμάνι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το τελευταίο καλό ματς με την ομάδα το έκανε κάπου μέσα στον Οκτώβριο...
Οσο για τον Γκαρθία, είναι σαφές ότι σε κάθε ματς χάνει πόντους και υποστηρικτές. Από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Ολυμπιακός παίζει χειρότερα επί των ημερών του, χωρίς σαφές πλάνο και ξεκάθαρο σύστημα, παρουσιάζοντας μια ομάδα χωρίς ταυτότητα. Όπως προκύπτει, αν δεν πάρει την πρόκριση την Τετάρτη δύσκολα δεν θα βρεθεί από τη διοίκηση στο «κάδρο» των ευθυνών... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου